Kvalitet '21 Design
Български |  English |  Deutsch
Квалитет – спорт разполага с ъс съвременно, модерно оборудвана производствена база за серийно производство на корпуси по ламинатна технология от епоксидни смоли със стъклена и синтетична армировка. Във фирмата се изработват десетки видове корпуси на скоростни модели и модели – копия на действителни кораби, катери и яхти.

Проектирането и фрезоването на моделите е посредством съвременна 3D – технология, а матриците са изпълнени от стъклокерамика, което гарантира на нашите клиенти супер качество и висока точност на отливките.

Богато оборудваното дизайнерско ателие дава възможност за изпулнение на специални заявки за детайлно оборудване на моделите, които изработваме. Детайлите и възлите изработени на високоточностни металорежещи машини, лазерна и ецваща техника за рязане и гравиране, се отличават с високо качество и ниска цена. Благодарение на добрите бизнес контакти с фирми като BK – Electronics, Graupner, Hopf Modelltechnik, MHZ и много други, фирмата има възможност да оборудва изработените модели с разнообразна хобитехника, електроника и аксесоари, задоволявайки и най-капризните изисквания на своите клиенти.

Всичко това оправдава интереса към продуктите на Квалитет – Спорт в над 70 страни в света, правейки ги желани от хора във всички възрасти.