ЗА НАС
Компанията е създадена на 18 Юли 1990 и е една от най – старите частни фирми в гр. Стара Загора и региона. Основната дейност е машиностроителен и строителен дизайн. Още от началото в предмета на дейност е вписан и корабомоделният спорт. Президент и основател на фирмата еvинж. Евгени Генов.

Благодарение на модерната си производствена база фирма Квалитет’21 се утвърждава като един от най-крупните производители в региона и страната на алуминиева и PVC-дограма, окачени фасади, стъклени витрини и врати, покривни конструкции и козирки, нестандартни дизайнерски решения за обзавеждане на хотели, офиси, административни и частни сгради с европейски стандарт за качество ISO 9000:2000. Компанията е една от най-големите фирми – вносители на материали и машини за изработката на прозоръчни системи и врати. Основен фактор в дейността й е и производството на корабни модели по най – модерните, високотехнологични ламинатни технологии и търговията с хобитехника. . Основни външнотърговски партньори на фирмата са KURTOGLU A.S., VEKA AG, NATUREL A.S., SIEGENIA-AUBI KG., GRAUPNER GmbH, BK – Electronics GmbH, Modellbau Hobby Zavarsky, Kehrer Modellbau и др. Фирмата е носител на две златни статуетки от Международния комитет за бизнес инициатива в гр. Мадрид за цялостни дизайнерски решения на централните части на градовете Стара Загора, Казанлък, Ямбол, Кърджали и Хасково.

Производствената база за изработка на системи за врати и прозорци и окачени конструкции за фасадни решения на сгради се простира на 2 дка площ и е разделена в две сгради – по отделно за ПВЦ и Алуминиеви системи, с обща производствена мощност надхвърляща 150 м2 конструкции на машиносмяна. Базата е построена и оборудвана с машини и специализирана техника през последните 10 години специално за целта и е изцяло собственост на фирмата.

Утвърдени ръководни специалисти във фирмата са:
  • Инж. Евгени Генов – управител и основател на фирмата. Роден на 05.06.1959 г. в гр. Димитровград. Завършил Технически Университет – гр. Габрово през 1985 г., защитил научна степен през 1989 г. в Технически Университет – гр. Пловдив. Работи като водещ специалист и научен сътрудник в ТИЗУМД – гр. Стара Загора до 1992 г. Автор на публикации и изобретения в областта на виброзащитни системи на сгради със специално предназначение.
  • Инж. Мария Маринова – компютърни проекти. Родена на 01.02.1960 г. в гр Меричлери. Завършва Технически Университет – гр. Варна през 1984 г. Работи като ръководител в системата на Хранмаш – гр. Стара Загора. Назначена във фирмата през 2001 г.
Средносписъчния състав на "Квалитет'21" през последните години е около 50 човека. Фирмата разполага с 12 човека водещи специалисти, работещи през последните 10 години, създатели и поддръжници на 17 годишната ни традиция.
Реализирани обекти
Универсален магазин
гр. Стара Загора, гр. Кърджали
Централни хали
гр. Пловдив
Фасадно решение на
Загорка АД гр. Стара Загора
Фасади и интериор в хотелски
комплекс „Верея” гр. Стара Загора
Хотел „Казанлък”
гр. Казанлък
Фасадни решения и интериор
на хотел „Уникато” гр. Стара Загора
Автосалон „Фолксваген”,
Офисцентър „Болид” гр. Стара Загора